• یکشنبه ۲۷ فروردین ماه، ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۶
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 961-1291-5
  • خبرنگار : 10015
  • منبع خبر : ----

استحصال 70 هزار تن گوشت در کشتارگاه‌های استان مرکزی

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با تلاش كارشناسان و بازرسان بهداشتي دامپزشكي استان در 12 ماهه سال گذشته 69 هزار و 118 تن   گوشت سفید و قرمز در كشتارگاه‌هاي دام و طیور استان پس از بازرسي بهداشتي سالم و قابل مصرف براي انسان تشخيص داده شد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر سیروس سلمان نژاد اظهار کرد: در راستاي نظارت بهداشتي بر فرآورده هاي خام دامي از قبيل گوشت قرمز، گوشت سفيد (مرغ و ماهي)، شير، تخم مرغ، عسل و ... و با هدف تضمين سلامت و امنيت مواد غذايي، در بازرسي بهداشتي از 216  هزار و 373 رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه های دام، مقدار گوشت استحصال شده 11 هزار و 647 تن بوده است.

سلمان نژاد گفت: تعداد 24  میلیون و 748  هزار و 385  قطعه طيور گوشتي در كشتارگاههاي طيور اين  استان در سال 95 كشتار شده که 57 هزار و 471  تن گوشت مرغ از آن استحصال شده است.

وی ادامه داد:  88  هزار و 811  مورد بازديد بهداشتي از مراكز توليد، نگهداري، توزيع و عرضه مواد غذايي از قبيل کشتارگاه های دام و طیور، فروشگاه‌هاي گوشت قرمز و سفيد، رستوران‌ها، غذاخوري‌ها و كبابي هاي داخل شهر و بين جاده اي، كارگاه‌هاي بسته بندي و فروشگاه‌هاي مواد خام دامي انجام و  761 تن فرآورده هاي خام دامي غيربهداشتي و غير قابل مصرف براي انسان جمع آوري، ضبط و معدوم شد که از این میزان 712 تن در کشتارگاه های دام و طیور استان و 49 تن از مراکز نگهداری، حمل و عرضه فرآورده های خام دامی امحا شد.

رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی به معرفی 200 نفر متخلف بهداشت عمومي به مراجع قضايي در سال 95 اشاره و در پايان خاطرنشان کرد: اين اداره کل  در طول شبانه روز از طريق شماره گزارش مردمی 1512 آماده دريافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت مواد غذايي خام دامي است .

 

انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: