• شنبه ۲۴ تیر ماه، ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۶
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 964-2887-5
  • خبرنگار : 10140
  • منبع خبر : ایسنا منطقه مرکزی

برای اولین بار در کشور؛

اجرای درجه‌بندی بهداشتی دامپزشکی مراکز تحت نظارت دامپزشکی در استان مرکزی

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از اجرای فاز اول درجه بندی بهداشتی–دامپزشکی مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان مرکزی خبر داد.

دکتر فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، افزود: در راستای ارتقاء سطح بهداشتی واحدهای تولید، فرآوری و عرضه فراورده‌های خام دامی و سلامت مصرف‌کنندگان، اداره کل دامپزشکی استان نسبت به اجرای طرح ارزیابی بهداشتی–دامپزشکی و درجه بندی واحدهای تحت پوشش در سه فاز اقدام کرده است.

وی تصریح کرد: نتایج فاز اول این اقدام که شامل مراکز عرضه فراورده هاي خام دامی همچون سوپر پروتئین، قصابی و مراکز عرضه مرغ و ماهی و مراکز طبخ غذاست، به اطلاع عموم رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: فاز دوم اجرای این طرح شامل ارزیابی بهداشتی-دامپزشکی رستوران و هتل ها و فاز سوم در خصوص واحدهای کشتارگاهی، مراکز بسته بندی فراورده های خام دامی، کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان و مراکز جمع آوری شیر است.

وی با اشاره به اینکه در ارزیابی مذکور، معیارهایی همچون شرایط و ضوابط عمومی بهداشتی و شرایط و ضوابط اختصاصی فرآورده هاي خام دامی در نظر گرفته شده، اظهار کرد: درجه های اختصاص یافته جهت اطلاع عموم نصب شده و مصرف کنندگان می توانند جهت استعلام صحت درجه نصب شده در محل، کد شناسایی مربوطه را به شماره  5000401512  پیامک کنند.

فتاحی در پایان تصریح کرد: مراکزی که فاقد برچسب درجه بندی هستند و  نام آنها در فهرست های اعلامی وجود ندارد، حداقل شرایط احراز درجه را نداشته اند .

 


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: