• چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه، ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۱
  • دسته بندی : اقتصادی
  • کد خبر : 982-3791-5
  • خبرنگار : 10004
  • منبع خبر : ایسنا منطقه مرکزی

افزایش دو برابری برداشت گوجه سبز از باغات ساوه

معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه از برداشت گوجه سبز از سطح باغات این شهرستان به میزان دو برابر سال گذشته خبر داد.

محمودرضا خلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، با اشاره به اینکه این میوه ترش‌مزه محصول اختصاصی ساوه است، اظهار کرد: سطح زیر کشت باغات گوجه سبز ساوه 600 هکتار است که از این میزان 450 هکتار بارده بوده و متوسط برداشت از هر هکتار 15 تن است.

وی با بیان اینکه 75 درصد باغات گوجه سبز ساوه رقم شیشه ای است، افزود: سال گذشته حدود 2 هزار و 500 تن گوجه سبز برداشت شد و با توجه به بارندگی‌های امسال پیش بینی می شود که امسال بیش از 5 هزار تن گوجه سبز برداشت شود.

خلیلی بیان کرد: ویژگی اختصاصی گوجه سبز ساوه ترش و ملس بودن و عدم کندشدن دندان بدنبال مصرف آن است و در کمتر نقاطی از کشور این میوه با این کیفیت تولید می شود.

به گفته کارشناسان بهداشت و تغذیه، گوجه سبز برای تقویت لثه و ریشه دندان و رفع خشکی دهان مؤثر بوده و حاوی ویتامین‌های B ، C و پیش‌ساز ویتامین A است.

از دیگر خواص دارویی این محصول کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملکرد معده و روده است و در درمان تومورها نیز مفید است.

 


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: